Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Η betoto.com, στο Pre party Playmate of the Year 2010 ως επίσημος χορηγός του θεσμού των Playmate για 3συνεχή χρονιά!





Η betoto.com, στο Pre party Playmate of the Year 2010
ως  επίσημος χορηγός  του θεσμού των  Playmate για 3συνεχή χρονιά!


Λίγες μόνο ημέρες πριν από τη μεγάλη βραδιά του  διαγωνισμού Playmate of the Year 2010, ένα λαμπερό pre party πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία, στο οποίο η betoto.com, ως επίσημος χορηγός των Playmate of the Year για 3η συνεχή χρονιά, ήταν φυσικά εκεί, ανεβάζοντας τους ρυθμούς και την αδρεναλίνη στα ύψη….!
Ο χώρος  του παραλιακού κέντρου διασκέδασης  Messiah είχε διαμορφωθεί από νωρίς κατάλληλα για να φιλοξενήσει την εκδήλωση, με ιδιαίτερα έντονη την παρουσία της betoto.com, του επίσημου χορηγού του θεσμού, τόσο στην είσοδο όσο και στο εσωτερικό του χώρου!
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πολλές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και lifestyle χώρο, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ ενώ φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι 3 τυχεροί νικητές του διαγωνισμού της betoto.com, για τους οποίους η ελληνική εταιρία on line gaming εξασφάλισε μοναδικά VIP playmate προνόμια. Συγκεκριμένα, οι 3 νικητές κέρδισαν VIP προσκλήσεις για το πάρτι της χρονιάς, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις υποψήφιες και να φωτογραφηθούν μαζί τους!
Τα δώρα βέβαια και οι εκπλήξεις από τη betoto.com δεν σταματούν εδώ! Ακόμα ένας υπέρ – τυχερός της betoto.com κέρδισε πριν λίγες ημέρες μια θέση στα παρασκήνια της αποκαλυπτικής φωτογράφισης των 12 υποψηφίων. Ο τυχερός νικητής παρακολούθησε τις playmates να ποζάρουν για το φακό του playboy, φορώντας τα sexy εσώρουχά τους και το πιο αισθησιακό τους χαμόγελο. Και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και ο ίδιος με τα 12 κορίτσια!
Και οι διαγωνισμοί  συνεχίζονται από τη betoto.com! Προλαβαίνετε κι εσείς να γίνετε ένας πραγματικός playboy και να παρευρεθείτε στη βραδιά της απονομής!
Μη χάσετε την ευκαιρία! Το παιχνίδι συνεχίζεται….
Μπείτε στο παιχνίδι με τη betoto.com!


Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις