Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Η Unibet «ψηφίζει» Σισέ για την 23άδα της Γαλλίας στο Μουντιάλ!



Η Unibet «ψηφίζει» Σισέ για την 23άδα της Γαλλίας στο Μουντιάλ!
Η Unibet, πρωτοπόρος στα ειδικά στοιχήματα, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην ξένη και την εγχώρια επικαιρότητα, προσφέροντας καινοτόμα και ενδιαφέροντα στοιχήματα, πάντα με τις καλύτερες αποδόσεις. Στοιχηματίστε στη Unibet και κερδίστε, προβλέποντας σωστά αν ο Τζιμπριλ Σισέ θα κληθεί στην τελική 23άδα του Ραϊμόν Ντομενέκ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν.Αφρικής αυτό το καλοκαίρι.
Ο άσσος του Παναθηναϊκού μετά από μία καταπληκτική χρονιά που κέρδισε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη Superleague και το νταμπλ, κλήθηκε χθες στην προεπιλογή των 30 παικτών του Γάλλου ομοσπονδιακού προπονητή. Οι πιθανότητες συμμετοχής στην τελική αποστολή σύμφωνα με την Unibet είναι σημαντικές, αφού η απόδοση που δίνει βρίσκεται στο 1,05 να ταξιδέψει ο Σισέ στα γήπεδα της Ν. Αφρικής. Προφανώς οι υπεύθυνοι αποδόσεων της Unibet βασίζουν την απόφαση τους στην κακή χρονιά που διανύουν οι βασικοί επιθετικοί της Γαλλίας, όπως Ανρί και Μπενζεμά κατά κύριο λόγο αλλά και ο Ανελκά δευτερευόντως.
Από την άλλη μεριά με την τελευταία συμμετοχή σε Μουντιάλ να χρονολογείται 8 χρόνια πριν, η απόδοση της Unibet να μην πάει ο Τζιμπρίλ Σισέ ούτε σε αυτό έχει ανέβει στο ελκυστικό 8,00! Υπενθυμίζουμε ότι το 2006, ο παίκτης του Παναθηναϊκού έχασε τη διοργάνωση της Γερμανίας αποχωρώντας στο τελευταίο ματς της προετοιμασίας της Εθνικής Γαλλίας με σπασμένο πόδι. Στο τελευταίο φιλικό με την Ισπανία τον περασμένο Μάρτιο, το κοινό των τρικολόρ αποθέωσε τον Σισέ ασκώντας επιπλέον πίεση στον Ντομενέκ να τον συμπεριλάβει στην τελική αποστολή.
Παρόλα αυτά, σύμφωνα με χθεσινές φήμες, μεγάλος χορηγός της Εθνικής Γαλλίας, πιέζει να συμπεριληφθούν άλλοι παίκτες και όχι ο Σισέ, προσθέτοντας ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της κλήσης του Τζιμπρίλ Σισέ στην τελική 23άδα.
 Όποια και αν είναι η άποψη σας, η Unibet σας προσφέρει την επιλογή να στοιχηματίσετε και να δικαιωθείτε κερδίζοντας χρήματα! Αν μάλιστα δεν διατηρείτε ήδη λογαριασμό στη Unibet υπάρχει και γενναιόδωρο μπόνους 1ης κατάθεσης 100% μέχρι και €50!
Σχετικά με τη Unibet
Η Unibet ιδρύθηκε το 1997 και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Στοκχόλμης (OMX Nordic Exchange) με κεφαλαιοποίηση που αγγίζει τα 500 εκατομμύρια ευρώ κατατάσσοντας ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο του online gaming. Σήμερα, έχει περισσότερους από 4,2 εκατομμύρια χρήστες σε παραπάνω από 150 χώρες, ενώ κέρδισε και το 2009 το βραβείο της «Καλύτερης εταιρίας στοιχημάτων στην Ευρώπη» στα e-Gaming Review Awards, τον κορυφαίο θεσμό του κλάδου. Μάλιστα είναι η 2η συνεχή χρονιά που κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο και 3η συνολικά τα τελευταία 4 χρόνια (αφού είχε κερδίσει τόσο το 2006 όσο και το 2008), μια διάκριση που την αναδεικνύει κορυφαία εταιρία του θεσμού!
Επιπλέον το 2009, η Unibet έκανε το νταμπλ αφού ανακηρύχθηκε και «Καλύτερη εταιρία Live Καζίνο στην Ευρώπη» σαρώνοντας τα βραβεία για τη χρονιά! Η Unibet προσφέρει τις υπηρεσίες σε 29 γλώσσες, μία εκ των οποίων ασφαλώς και είναι τα Ελληνικά. Τέλος, η Unibet είναι ο επίσημος χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βαλένθια, μία εκ των μεγαλύτερων ομάδων της Ισπανίας αλλά και της Ευρώπης γενικότερα.


Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις