Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

BWIN - H bwin αποκτά πλειοψηφικό πακέτο μετοχών στη UnitedGames


H bwin αποκτά πλειοψηφικό πακέτο μετοχών στη UnitedGames

Η bwin, ο μεγαλύτερος πάροχος online gaming παγκοσμίως, απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της UnitedGames, ηγέτιδας ευρωπαϊκής εταιρίας έκδοσης και ανάπτυξης online παιχνιδιών μεγάλου αριθμού πολλαπλών παικτών.


Η αγορά επιτρέπει στη bwin να ανοίξει νέες μορφές επιχειρηματικότητας και ενισχύει την ηγετική θέση της UnitedGames στο χώρο έκδοσης και ανάπτυξης online παιχνιδιών. Αυτή η μοναδική συνεργασία επιτρέπει στις bwin και UnitedGames να προσφέρουν στον κόσμο ένα παραπάνω επίπεδο στην online ψυχαγωγία.


«Η UnitedGames συμβάλλει με πολύ ενδιαφέρουσα τεχνολογία και τεχνογνωσία στη σχέση και εμείς ανυπομονούμε να μεταφέρουμε το online gaming στο επόμενο εξελικτικό στάδιο», δηλώνει ο Manfred Bodner, Co-CEO της bwin.


Συσταθείσα το 2007, η UnitedGames εκδίδει υψηλής ποιότητας online παιχνίδια μεγάλου αριθμού πολλαπλών παικτών (MMO Games). Η UnitedGames αναπτύσσει online παιχνίδια για ένα ευρύ φάσμα παικτών και παρέχει πλήρη τοπική προσαρμογή, συμπεριλαμβανομένων μάρκετινγκ, μεταφράσεων και κοινωνικής υποστήριξης. Μια από τις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρίες online gaming στο Ίντερνετ, η UnitedGames έχει 17 εκατομμύρια παίκτες σε περισσότερες από 178 χώρες και έχει εκδώσει περισσότερους από 20 τίτλους MMOG.


Ο Marijn Harinck, CEO της UnitedGames δηλώνει: «Η bwin και η UnitedGames αποτελούν εξαιρετικούς συνεργάτες και αυτός ο συνδυασμός θα ασκήσει τεράστια επίδραση στην αγορά online gaming. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επέκταση της bwin στην αγορά MMOG και αισθανόμαστε ότι μαζί μπορούμε πραγματικά να απογειώσουμε το online gaming στο επόμενο επίπεδο.»

Η απόκτηση ανοίγει νέες προοπτικές για τη bwin ώστε να επεκτείνει το πελατολόγιό της στο ευρύτερο κοινό. Επίσης, η UnitedGames επεκτείνει τις προοπτικές αγοράς για τη bwin σε αρκετές χώρες. Η αγορά προσφέρει συνεργασία σε υποδομές, συστήματα πληρωμών, διαδικτυακή επικοινωνία και διαχείριση διαδικτυακών πυλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις