Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

BWIN - Στον τελικό του Eurobasket 2009 με την bwin.com



Στον τελικό του Eurobasket 2009 με την bwin.com




Το Eurobasket 2009 ολοκληρώθηκε και η αποστολή της bwin στην Πολωνία επέστρεψε, έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. H bwin.com, η Νο 1 on line gaming πλατφόρμα και επίσημος χορηγός της Fiba, βρέθηκε στην Πολωνία με εκπροσώπους επιλεγμένων ΜΜΕ αλλά και 4 μεγάλους νικητές, για την παρακολούθηση των ημιτελικών και τελικών αγώνων της διοργάνωσης.



Οι τυχεροί Γιώργος Μ., ακροατής του Sentra fm, Αποστόλης Κ., αναγνώστης της εφημερίδας Goal News και ο Δημήτρης Ν, παίχτης της bwin.com «πέταξαν» στην Πολωνία σε ένα αποκλειστικό 4ήμερο ταξίδι, με όλα τα έξοδα πληρωμένα αποκλειστικά από τη bwin και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την εθνική μας ομάδα μπάσκετ στον αγώνα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος, αλλά και τον μεγάλο τελικό Ισπανίας – Σερβίας και την στέψη της πρωταθλήτριας Ευρώπης για το 2009.



Το αποκλειστικό αυτό ταξίδι συμπεριελάμβανε εκτός από την παρακολούθηση των αγώνων από τις VIP θέσεις του γηπέδου, τη διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, τα αεροπορικά εισιτήρια, ξενάγηση στην όμορφη και γραφική Κρακοβία και μοναδικά αναμνηστικά δώρα, όλα αποκλειστική προσφορά της bwin.com.



Μαζί τους και ο “Basketball Xpert” της bwin. Αυτή είναι η ιστορία του: Κατά την περίοδο 25.08 – 09.09 η bwin διοργάνωσε έναν on line διαγωνισμό, όπου παίχτες από όλες τις χώρες μπορούσαν να συμμετέχουν για να κερδίσουν τον τίτλο “bwin Basketball Xpert”. Για την διεκδίκηση του τίτλου οι παίχτες έπρεπε να τοποθετήσουν τουλάχιστον 24 στοιχήματα στους αγώνες αυτής της περιόδου και ο νικητής αναδείχτηκε βάσει της επιτυχίας των στοιχημάτων αυτών.



Έτσι λοιπόν, μετά από 11000 χρήστες που δήλωσαν αρχικά συμμετοχή σε περισσότερες από 40 χώρες, 134000 στοιχήματα και 2150 παίχτες που τελικά διεκδίκησαν τον τίτλο, ο νικητής αναδείχτηκε και είναι Έλληνας. Εκτός από τον τίτλο του “bwin Basketball Xpert”, ο τυχερός αλλά και ειδικός πλέον στο στοίχημα Κώστας Μ. κέρδισε ένα VIP ταξίδι στον τελικό του Eurobasket για δύο άτομα, 1000 ευρώ τα οποία πιστώθηκαν στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα της bwin και ένα ετήσιο «πακέτο» για διάφορα μπασκετικά γεγονότα, όπως αγώνες του ΝΒΑ και της Euroleague, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων και διαμονής.



Η bwin.com, η Νο 1 on line gaming πλατφόρμα πιστή στη πολιτική του να προσφέρει μοναδικές στιγμές και εμπειρίες στους φιλάθλους των σπορ, σε προσκαλεί να μπεις κι εσύ στο παιχνίδι και να γίνεις ο επόμενος τυχερός που θα κερδίσει μοναδικά δώρα.
Free Image Hosting
Free Image Hosting
Free Image Hosting
Free Image Hosting

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις