Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Νέα καμπάνια και μεγάλος διαγωνισμός με δώρα αξίας 25.000€ από τη betoto.com


Η betoto.com, η ελληνική εταιρία online στοιχήματος παρουσιάζει τη νέα επικοινωνιακή της καμπάνια, η οποία αποδεικνύει στην πράξη ότι “bet” και “betoto” είναι έννοιες ταυτόσημες! Η απόδειξη είναι μόλις ένα κλικ μακριά, αφού στη betoto.com θα βρείτε τις μεγαλύτερες αποδόσεις σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, ακόμα και στα φαβορί, το μοναδικό online κουπόνι, ανανεωμένο Live στοίχημα, το πιο σύγχρονο Live streaming με όλους τους αγώνες της Primera Division και της Bundesliga και έως 15.000 στοιχήματα διαθέσιμα καθημερινά σε πάνω από 90 αθλήματα! Όλα αυτά συνθέτουν το μυστικό της επιτυχίας για εγγυημένη διασκέδαση, μεγάλες δόσεις αδρεναλίνης και κέρδη που ξεπερνούν κάθε φαντασία!

Και επειδή η betoto.com ανταμείβει πάντα τους παίκτες της για την εμπιστοσύνη τους, από το παιχνίδι δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα δώρα, που αυτή τη φορά είναι αξίας 25.000 ευρώ!
Το μόνο που χρειάζεται για να μπείτε στις κληρώσεις για 50 branded netbooks της betoto.com και 1.000€ μετρητά κάθε εβδομάδα, είναι να τοποθετήσετε μέσα σε διάστημα μίας ημερολογιακής εβδομάδας, μέχρι και τις 06/03/2011, ένα στοίχημα αξίας τουλάχιστον 5€ μέσα απ’ το online κουπόνι της betotο.com, ένα παρολί στοίχημα αξίας τουλάχιστον 5€ σε αγώνες σταθερών αποδόσεων και ένα live στοίχημα αξίας τουλάχιστον 5€! Μπείτε τώρα στο www.betoto.com/bet και μάθετε περισσότερα για το μεγάλο αυτό διαγωνισμό!

Ο πρώτος νικητής βρέθηκε! Είναι ο Γιάννης Π. και απολαμβάνει ήδη την απόλυτη στοιχηματική εμπειρία που του προσφέρει η betoto.com, χρησιμοποιώντας το καινούριο του netbook!
Είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε κι εσείς το δρόμο της επιτυχίας;
betoto.com, μπείτε στο παιχνίδι!



30€ Bonus Εγγραφής - Τεράστια Ποικιλία Στοιχημάτων και Κορυφαίες Αποδόσεις
100€ Bonus Εγγραφής -  Καλύτερη Εταιρία Στοιχημάτων στην Ευρώπη για 3η φορά τα τελευταία 4 χρόνια από το e-Gaming Review.
100€ Bonus Εγγραφής + 15€ Δωρεάν στο Καζίνο - Βραβείο "Κορυφαίας Εταιρίας της Χρονιάς " για το 2010 (Betview Awards).
€5 + €50 free bet! 50€ Bonus Εγγραφής + 5€ Δωρεάν Στοίχημα - Από τις Κορυφαίες Εταιρίες στο Live Betting και στην Εξυπηρέτηση Πελατών
100€ Bonus Εγγραφής - Πληθώρα Ειδικών Στοιχημάτων και Πολύ Καλό Livebet
  100€ Bonus Εγγραφής - Κουπόνι Στοιχήματος σαν του ΟΠΑΠ . Με την εγγύηση της Sportingbet.
100€ Bonus Εγγραφής - Υψηλές Αποδόσεις και Κορυφαίο Livebet . Πληθώρα Ειδικών Στοιχημάτων .
60€ Bonus Εγγραφής -Από της Κορυφαίες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Σκανδιναβία
Centrebet 100€ Bonus Εγγραφής - Η Νο1 Στοιχηματική Εταιρία της Αυστραλίας .
30€ Bonus Εγγραφής - Παίξε Εναντίων Άλλων Παικτών στο Κορυφαίο Ανταλλακτήριο στον Κόσμο.
50€ Bonus Εγγραφής - Παίξε και Γ' Εθνική Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις