Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

H bwin απέσπασε τρία βραβεία “iGaming”



Opinion Leaders στην αγορά του gaming, δημοσιογράφοι αλλά και χρήστες ψήφισαν τη bwin!

Η bwin.com, η παγκόσμια εταιρία online gaming, απέσπασε τρία βραβεία στην πρώτη τελετή τωνiGaming Awards” στο Μονακό. Η εταιρία, ανάμεσα σε υποψηφιότητες πολλών άλλων ανταγωνιστικών εταιριών, κέρδισε τα βραβεία «καλύτερος πάροχος online gaming για το 2010», «καλύτερος πάροχος διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος για το 2010» καθώς και «καλύτερος πάροχος στοιχήματος και gaming μέσω κινητού τηλεφώνου».

Ο Norbert Teufelberger, Co-CEO της bwin δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που κερδίσαμε τρία βραβεία. Αυτό φανερώνει ότι η προïοντική προσφορά της bwin σε στοιχήματα και παιχνίδια, τόσο μέσω internet όσο και μέσω κινητού, εντυπωσιάζει τους χρήστες αλλά και τους ανθρώπους της αγοράς».
Τα βραβεία “iGaming” περιελάμβαναν 8 κατηγορίες, με τη bwin να κυριαρχεί και στις τρεις, στις οποίες ήταν υποψήφια. Επιτροπή επιφανών στελεχών της  online αγοράς gaming, δημοσιογράφοι αλλά και χρήστες των διαδικτυακών τόπων IGAMagazine.com και RueDesJoueurs.com, αξιολόγησαν τους υποψήφιους με βάση τα εξής κριτήρια: τη φήμη του παρόχου, τη διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα του παρόχου, την ευκολία χρήσης, τα bonus, «το περιβάλλον» (look and feel) της πλατφόρμας, τα γραφικά, τη πλοήγηση, την εξυπηρέτηση των πελατών και τέλος, τους όρους συναλλαγών.


Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις