Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΙΞΤΕ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE ΜΕ €10 BONUS!




ΠΑΙΞΤΕ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE ΜΕ €10 BONUS!

Η επιστροφή του Europa League και η μάχη του Παναθηναϊκού απέναντι στην φορμαρισμένη Ρόμα γιορτάζονται με μια προσφορά για όλους τους έλληνες φίλους μας. Παίξτε στο ειδικό στοίχημα Σουπερδιπλό και κερδίστε επιπλέον €10! Στοιχηματίστε τουλάχιστον €5 στο Σουπερδιπλό των ομίλων του Europa League: Άγιαξ – Γιουβέντους & Παναθηναϊκός – Ρόμα και αν το στοίχημα σας κερδίσει τότε θα λάβετε άλλα €10 εντελώς δωρεάν από εμάς! Εσείς θα χάσετε την ευκαιρία για διπλά κέρδη;

Πως θα λάβετε μέρος στην προσφορά:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στοιχηματίσετε τουλάχιστον €5 στο ειδικό στοίχημα Σουπερδιπλό στους αγώνες Άγιαξ – Γιουβέντους & Παναθηναϊκός – Ρόμα και αυτόματα λαμβάνετε μέρος στην προσφορά. Τόσο απλά!

Το μπόνους των €10 θα πιστωθεί αυτόματα στους λογαριασμούς των νικητών την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010. Για να λάβετε τα €10 θα πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας μέσα σε 7 ημέρες από την πίστωση τους.

Παίξτε στο Europa League και κερδίστε διπλά!

Όροι & Προϋποθέσεις
Το ελάχιστο ποντάρισμα για να λάβετε μέρος στην προσφορά είναι €5.
• Η προσφορά ισχύει MONO για το πρώτο στοίχημα αξίας τουλάχιστον €5 στο ειδικό στοίχημα Σουπερδιπλό.

• Προκειμένου να επωφεληθείτε της προσφοράς θα πρέπει να στοιχηματίσετε τουλάχιστον €5 στο ειδικό στοίχημα, ξεχωριστά από συνδυασμούς με άλλα στοιχήματα. Μονά στοιχήματα στους δυο αγώνες δεν θα λάβουν μέρος στην προσφορά.
• Θα πρέπει να ποντάρετε το μπόνους τουλάχιστον 3 φορές πριν το εξαργυρώσετε ή το μεταφέρετε εκτός του Στοιχήματος.
• Ισχύουν οι όροι χρήσης της Unibet. Η Unibet διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει/ακυρώσει την προσφορά αυτή οποιαδήποτε στιγμή.






Bookmark and Share


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις