Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Centrebet - Κερδίστε ένα πακέτο συνολικής αξίας €12.000 και ζήστε μία… GRAND SLAM εμπειρία!

100€ Bonus Εγγραφής

Κερδίστε ένα πακέτο συνολικής αξίας €12.000 και ζήστε μία… GRAND SLAM εμπειρία!

Έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σας πώς θα ήταν να ζήσετε το καλοκαίρι μέσα στη καρδιά του χειμώνα και ταυτόχρονα να παρακολουθήσετε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα στον κόσμο; Αν ναι, τώρα μπορείτε να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα!

Γιατί τώρα η Centrebet σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά τους τελικούς του Τουρνουά Τένις ”Australian Open 2010” και ταυτόχρονα να χαλαρώσετε κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο της Αυστραλίας!

Γι αυτό μη χάνετε χρόνο!

Παίξτε τώρα και μέχρι τις 14 Ιανουαρίου, σε οποιοδήποτε site της Centrebet με ένα ποντάρισμα αξίας τουλάχιστον €20, και μπείτε στη μεγάλη κλήρωση που ίσως να στείλει εσάς στη Μελβούρνη!

Το πακέτο που περιμένει το μεγάλο τυχερό είναι συνολικής αξίας €12.000 και περιλαμβάνει:

Δύο Premium πακέτα φιλοξενίας για τους τελικού του μονού γυναικών και του μονού ανδρών που θα διεξαχθούν στο στάδιο Rod Laver Arena της Μελβούρνης στις 30 και 31 Ιανουαρίου 2010 αντίστοιχα
Δείπνο “Silver Service” και open bar
Αυθεντικά προϊόντα Australian Open
Πέντε διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στο Crown Towers Hotel της Μελβούρνης (5 αστέρων)
Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής.
Και σημειώστε: Όσο περισσότερο παίζετε, τόσο περισσότερους λαχνούς συγκεντρώνετε!

Στο διαγωνισμό μάλιστα συμμετέχουν όλα τα προϊόντα της Centrebet (Sports, Casino, Poker, Games, Racing) παίζοντας στα οποία θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τον τελικό αριθμό των λαχνών που έχετε συγκεντρώσει να πολλαπλασιάζεται!

Ο διαγωνισμός ισχύει αποκλειστικά για πελάτες της Centrebet. Σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμα πραγματοποιήσει εγγραφή στη Centrebet μπορείτε να το κάνετε τώρα πατώντας το κουμπί «ΕΓΓΡΑΦΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις