Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ένα νέο συναρπαστικό παιχνίδι, με πλούσια δώρα, από την bwin.com, αποκλειστικά για τους χρήστες του facebook!


Η bwin.com, η παγκόσμια εταιρία online gaming, παρουσιάζει ένα νέο, συναρπαστικό παιχνίδι  αποκλειστικά για τους χρήστες του facebook, με τίτλο “Raise up the 10th”. Οι χρήστες του facebook καλούνται να ακολουθήσουν τη Ρεάλ στο ταξίδι της για την κατάκτηση του 10ου τρόπαιου στο UEFA Champions League και να γίνουν κομμάτι της ομάδας, δημιουργώντας ο καθένας το δικό του avatar, το οποίο στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει μια σειρά από προκλήσεις!
Βασικός σκοπός του παιχνιδιού είναι οι παίκτες να συγκεντρώσουν πόντους και να αναρριχηθούν στην κατάταξη, μέσω διαφόρων αποστολών: απαντώντας σε ερωτήσεις, αναμετρώντας τις δυνάμεις τους με άλλους παίκτες και τοποθετώντας live και fixed στοιχήματα, χωρίς χρήματα, σε αγώνες της Ρεάλ στο Champions League. Παράλληλα με τις εικονικές αυτές δραστηριότητες, το παιχνίδι περιλαμβάνει αποκλειστικές δηλώσεις των Μαδριλένων παικτών Arbeloa, Benzema, Kaká και Özil, καθώς επίσης και προγνωστικά για τους αγώνες και άμεσα μηνύματα στους παίκτες και χρήστες του facebook. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να συγκεντρώνουν διάφορα αντικείμενα, τα οποία τους βοηθούν να ολοκληρώνουν τις διάφορες αποστολές και να συγκεντρώνουν επιπλέον πόντους. Οι κορυφαίοι της κατάταξης θα κερδίσουν πολλά και πλούσια δώρα.
Ο παίκτης με τη μεγαλύτερη βαθμολογία θα κερδίσει δύο εισιτήρια για τον τελικό του Champions League, στο Wimbley stadium στο Λονδίνο! Και τα υπόλοιπα έπαθλα είναι εξίσου εντυπωσιακά: μοναδικά VIP πακέτα φιλοξενίας (εισιτήρια, διαμονή, αεροπορικά) σε εκτός έδρας παιχνίδια της Ρεάλ στο Champions League, υπογεγραμμένες εμφανίσεις και μπάλες από τους αστέρες της «βασίλισσας», καθώς και πολλές εμφανίσεις με ονόματα παικτών της Ρεάλ.
Το ταξίδι ξεκίνησε!
www.raiseupthetenth.com
www.bwin.com/raiseupthetenth

Bookmark and Share





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις