Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Η συνεργασία του Betfair Poker με το Ongame Network είναι γεγονός!


Η συνεργασία του Betfair Poker με το
Ongame Network είναι γεγονός!

Η Betfair και το Ongame Network βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως το Betfair Poker μπαίνει επίσημα στο μεγαλύτερο online δίκτυο πόκερ της Ongame στα τέλη του Ιουλίου του 2010. Αυτή η ιστορική συμφωνία μεταξύ της Betfair και του Ongame Network θα έχει ως αποτέλεσμα τη «μετανάστευση» ενός μεγάλου αριθμού παικτών από το αυτόνομο πόκερ λόμπι του Betfair Poker στο ευρύ δίκτυο της Ongame.

Το Betfair Poker θα λειτουργεί στο σύστημα P5 πόκερ του Ongame Network και με αυτόν τον τρόπο θα προσφέρει στους παίκτες βελτιωμένο περιβάλλον και κατάλληλα τραπέζια για όλα τα βαλάντια. Παράλληλα, η ύπαρξη πολλών περισσότερων παικτών στο Ongame Network θα τονώσει το ενδιαφέρον στα cash games και τα τουρνουά.

«Αυτή η κίνηση γίνεται στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να φέρουμε τους πόκερ παίκτες μας σε πρώτο πλάνο. Οι παίκτες του Betfair Poker θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερα παιχνίδια οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αμφότερες οι εταιρίες προσβλέπουν σε μια μακροπρόθεσμη βελτίωση στην online εμπειρία των παικτών. Ανυπομονούμε για μια μακρά και πετυχημένη συνεργασία με το Ongame Network», τόνισε ο επικεφαλής του Betfair Poker, Daniel Svard.

«Η Betfair είναι o ιδανικός συνεργάτης για το Ongame Network. Ένα όνομα που χρήζει σεβασμού στο χώρο του gaming και με αξιοζήλευτη τεχνολογική ανάπτυξη. Στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο μας, καλωσορίζουμε τον μεγάλο αριθμό παικτών και τις γνώσεις στο πόκερ που φέρνει η Betfair στο δίκτυό μας», δήλωσε ο Μάρτιν Λέρμπι, επικεφαλής του Ongame Network.

Για πληρέστερη ενημέρωση για τις υπόλοιπες προσφορές του «Ποδοσφαιρικού Πυρετού» του Betfair Poker επισκεφθείτε το poker.betfair.com
και για αναλύσεις, νέα και τακτικές poker το blog: stoixhma.betfair.gr/poker

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις