Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

H betoto.com σας ταξιδεύει στο World Series of Backgammon!

H betoto.com σας ταξιδεύει στο World Series of Backgammon!





Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός WSOB της betoto.com, της ελληνικής on line gaming πλατφόρμας και ο μεγάλος τυχερός Παύλος Ν. κέρδισε το εισιτήριό του για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα τάβλι WSΟB στο Λονδίνο, όπου θα ταξιδέψει με όλα τα έξοδα πληρωμένα αποκλειστικά από τη betoto.com.

Ο μεγάλος νικητής συμμετείχε σε προκριματικά τουρνουά, στην πλατφόρμα της betoto.com μπαίνοντας έτσι στην κλήρωση του διαγωνισμού και κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο! Τις επόμενες μέρες θα έχει την ευκαιρία να διαγωνιστεί ενάντια στους πιο φημισμένους παίκτες και να κερδίσει το μεγαλύτερο έπαθλο στο τάβλι. Ο υπερτυχερός θα βρεθεί στο Λονδίνο από τις 21 έως τις 26 Οκτωβρίου με τα αεροπορικά εισιτήρια, την πολυτελή διαμονή και το buy in για τη συμμετοχή στον τελικό, όλα αποκλειστική προσφορά της betoto.com.

Το “World Series of Backgammon” είναι το μεγαλύτερο τουρνουά τάβλι στον κόσμο και η ελληνική on line gaming πλατφόρμα θα είναι εκεί. Για ακόμη μια φορά, συνεπής στις ανάγκες των Ελλήνων παικτών, προσφέρει μια μοναδική συμμετοχή, δώρο στους λάτρεις της στρατηγικής και του τάβλι.

Η betoto.com σας προσκαλεί όλους να μπείτε στο παιχνίδι και να γίνετε ο επόμενος μεγάλος τυχερός. Είστε έτοιμοι για την πρόκληση;


ImageHost.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις